Čovjek bi pomislio da sanja: Navijač ostao u šoku nakon geste Saint-Maximina

Sat na poklon

Čovjek bi pomislio da sanja: Navijač ostao u šoku nakon geste Saint-Maximina

E. Škorić

Jedan od najboljih igrača Newcastlea, Allan Saint-Maximin, odlučio je obradovati jednog navijača engleskog kluba.

Na snimci, koja je brzo postala viralna, vidi se kako krilni nogometaš Newcastlea navijaču uručuje skupocjeni zlatni Rolex sat. 

Vidno iznenađen i uzbuđen, navijač se zahvalio nogometašu, koji je počeo potpisivati autograme na suvenirima drugih navijača. 

Sretni dobitnik je odani navijač Svraka Steve Dutton, koji je čekao igrače na izlazu kako bi iskazao svoju zahvalnost nakon njihove pobjede na startu Premier lige. 

On je na sebi nosio dres francuskog nogometaša i imao je francusku zastavu, što je očito privuklo pažnju Newcastleove zvijezde.

Dutton se oglasio na Twitteru kako bi se osvrnuo na trenutak, zahvalivši Saint-Maximinu na njegovoj velikodušnosti.

Oglasi

“Ja sam osoba kojoj je ASM poklonio sat. Ostao sam potpuno bez riječi. Mislio sam da dolazi dati autograme i slikati se s djecom. Još uvijek sam u šoku, ne mogu se dovoljno zahvaliti", poručio je navijač.

Ovo nije prvi put da Saint-Maximin na ovaj način uveseljava navijače. Jednom od njih je 2021. godine također poklonio vrijedan sat.

Nogometaš je u opisu videa objavljenog na Instagram profilu naznačio da je riječ o zahvali na podršci fanovima koji su uključeni u njegov novi privatni projekat.

Riječ je o kartaškoj igir Helios koja se temelji na grčkoj mitologiji. Već je održano nekoliko turnira ove kartaške igre u Monacu i Dubaiju, gdje su igrači mogli da osvoje i do nekoliko hiljada funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bilo kako bilo, navijač Newcastlea će dugo pamtiti subotu kada je dobio na poklon sat koji si mnogi ljudi ne mogu priuštiti zbog njegove visoke cijene.

Newcastle United uspješno je započeo novu sezonu u Premier ligi. Na debiju su izabranici Eddieja Howea na domaćem terenu svladali momčad Nottingham Foresta s 2:0. Golove su postigli Fabian Schaer i Callum Wilson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi