Protivnici nijemo gledali, a navijači pali u trans: Igrač Newcastlea plesao oko lopte

Saint-Maximin se večeras dobro zabavlja

Protivnici nijemo gledali, a navijači pali u trans: Igrač Newcastlea plesao oko lopte

E. Čaušević

Fudbaleri Newcastlea igraju trenutno na svom terenu protiv Crystal Palacea.

Newcastle u drugom dijelu sezone igra odlično i ostvaren je glavni cilj, a to je opstanak u društvu najboljih.

Svrake su i večeras dobro otvorile meč i povele sa 1:0 u 32. minuti. Guimaraes je bio asistent, a mrežu gostiju iz Londona zatresao je Almiron.

Ipak, u centru pažnje bio je Allan Saint-Maximin koji je poznat kao odličan tehničar. Francuz na svakom meču ima barem jedan odličan potez ili dribling, a tako je bilo i večeras.

U jednom napadu lopta je došla do Saint-Maximina koji je potom zaplesao oko lopte dok su ga Kouyate i Zaha samo nijemo posmatrali.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj potez izazvao je oduševljenje na tribinama, te su navijači Newcastlea gromoglasnim aplauzom nagradili svoju desetku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi