Newcastle krenuo po napadača, poznata i cijena
FOTO: EPA

Već spremaju plan za ljeto

Newcastle krenuo po napadača, poznata i cijena

Haris Zilić

Newcastle lagano priprema teren za novu sezonu.

Svrake su sjajnim igrama početkom 2022. godine došle u mirnu luku i mali korak su od opstanka u Premiershipu.

Lagano počinju slagati kockice za nove izazove, a kako prenose mediji na Ostrvu blizu su dogovora sa Brentfordom oko transfera napadača Ivana Toneya (26).

Toney je ove sezone postigao 14 golova u Premiershipu, a Newcastle bi Bretnfordu platio oko 50 miliona funti što bi svakako napunilo kasu londonskog kluba koji bi mogao spremiti također fin šoping na ljeto.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U Newcastleu smatraju da bi Toney i Wood bili odlična kombinacija u napadu, a Svrake će također krenuti i po jednog veznjaka, međutim još se ne spominju imena.

Ovome dodajmo da je Ivan Toney pažnju skrenuo prije dvije godine sjajnim igrama u Championshipu gdje je bio najbolji strijelac.

Top Komentari

denimen9
Kada već imate vremena pisati o ovim arapskim poluklubovima, zašto onda još malo pažnje ne posvetite ekipama poput West Hama, Wolvesa ili neke ekipe koje zapravo igraju pravi nogomet i igraju evropska takmičenja. To su ekipe o kojima želimo čuti više, a ovi goatfakers pokušaju tipa PSG i Newcastle
1 7
irnes4
Dobro biraju pojacanja ,nema sta Bice im dobra transfer politika kao i dosad
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi