Allardyce odmara od fudbala: Odbio još jednu ponudu
Foto: EPA

Pauzira od maja

Allardyce odmara od fudbala: Odbio još jednu ponudu

Bivši selektor engleske reprezentacije Sam Allardyce nema želju vraćati se u fudbal.

Allardyce je posljednji angažman imao u Crystal Palaceu s kojim se razišao prije pet mjeseci, a iako mu tokom ljeta ponuda za nastavak trenerske karijere nije nedostajalo, kaže da mu se još ne radi. 

"Ne propuštam niti jednu utakmicu. Mislim da je moj život izuzetno aktivan kada je riječ o fudbalu. Nedavno sam bio u Kuala Lumpuru s ciljem promocije fudbala zajedno sa Steveom McManamanom, a uskoro ću gostovati i na televiziji", kazao je Allardyce, prenose engleski mediji, dodavši:

"To je jedino što mi se još radi." 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jedna od ponuda koju je ovaj 62-godišnji stručnjak odbio bila je iz Fudbalskog saveza Turske. Nakon što je dao negativan odgovor, Turci su se okrenuli Mircei Lucescuu koji ih vodi u finišu ovih kvalifikacija za plasman na Mundijal. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi