Allegri: Dokazali smo da remi sa Tottenhamom nije tragedija

Zadovoljan izdanjem svojih fudbalera

Allegri: Dokazali smo da remi sa Tottenhamom nije tragedija

Juventus je u 25. kolu kao gost savladao Torino sa 1:0 i tako nastavio utrku za titulu sa Napolijem.

Gradski derbi je za Juve došao u prilično nezgodnom trenutku nakon remija 2:2 sa Tottenhamom u Ligi prvaka, kada je italijanski prvak prokockao vodstvo od 2:0.

"Danas su moji fudbaleri odigrali sjajan meč i čestitam im na načinu na koji su odgovorili ovom izazovu. Dokazali smo da taj remi sa Tottenhamom nije tragedija. Uostalom, imamo i revanš i uvjeren sam da možemo proći dalje", započeo je Allegri, te dodao:

"Ponosan sam na svoje fudbalere i sretan sam što nastavljamo borbu na tri fronta. U svojoj ekipi imam izvanredne fudbalere i sretan sam što ih mogu trenirati".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventusu je trijumf nad Torinom bio 21. u ovoj sezoni Serije A kojim je nakratko izbio na prvo mjesto tabele.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti