Je li malo pretjerao? Allegri nije štedio riječi hvaleći Dušana Vlahovića

Trener Juventusa o novom pojačanju

Je li malo pretjerao? Allegri nije štedio riječi hvaleći Dušana Vlahovića

E. Ganibegović

Dušan Vlahović u januaru je iz Fiorentine prešao u Juventus.

Napadač reprezentacije Srbije četvrto je najskuplje pojačanje u historiji torinskog kluba i potpisao je ugovor do ljeta 2026. godine.

Trener Juventusa Massimiliano Allegri nije štedio rijeći hvaleći bivšeg napadača Partizana, no nije otkrio da li će debitovati protiv Verone.

"Klub je uradio odličan posao. Vlahović je postigao mnogo golova, ima karakteristike koje niko u timu nema, potreban nam je. Uz Hallanda i Mbappea, među najboljima je na svijetu. Klub je odradio odličan posao. Vidjet ćemo da li će zaigrati protiv Verone", kazao je Allegri i dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Vlahović je pametan dečko koji želi da napreduje. Ovo je veliki korak za njega, u Juventusu je drugačiji pritisak, ali on ima ogromnu želju da se dokaže. Impresioniran sam njegovom voljom. Želi da trenira cijeli dan. Međutim, nije sav prtisak na njegovim leđima. On ima tek 22 godine, dao je mnogo golova za Fiorentinu, a želi isto to i u Juventusovom dresu. Odgovornost je na svima."

Utakmica Juventusa i Verone na rasporedu je večeras od 20:45 na Allianz stadionu u Torinu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Thierry.Henry
Hahahahaha Mbape vec 4-5 godina na vrhunskom nivou..Haland mozda 3 godine.. Vlahovic dobar igrac i brate tek je pola godine odigrao dobro,.Jos se.on dokazivati Mora
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi