Allegri najavio: Petorica sigurnih startera za meč protiv Chieva
(Foto: EPA)

Igraće CR, Bonucci, Pjanić...

Allegri najavio: Petorica sigurnih startera za meč protiv Chieva

M. Šljivak

Juventus novu sezonu sutra utakmicom u Veroni protiv ekipe Chieva.

Trener Stare dame Max Allegri je najavio da će od prve minute sutra zaigrati Cristiano Ronaldo, a vjerovatno i Leonardo Bonucci, ali je istakao kako još uvijek ima nekih nedoumica.

"Sutra će početi Ronaldo, Szczesny, Pjanić, Cancelo i Alex Sandro. Za ostale ćemo još vidjeti. Svi su u dobroj formi", rekao je Allegri.

Smatra da će se Ronaldo dobro uklopiti u tim Juventusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ronaldo je osvojio pet Zlatnih lopti i i dalje sam sebe tjera naprijed. U ovih 15 dana mi je jasno da je drugačiji od drugih. Ostali ne smiju pasti znajući da u ekipi imamo Ronalda. On će nam samo pomagati da timskom igrom dobijamo utakmice", istakao je Allegri i dodao je:

"Jedino nam je bitna pobjeda protiv Chieva. Moramo uzeti tri boda", poručio je Allegri.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

foco
kako ti izmisljas gledao sam interviju i nije spomenuo ko ce igrati.kakve li lazi ti pises
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi