"Allegri ne može bez njega, Mandžukić je 'gospodin ubica'"
Mandžukić igra sjajnu sezonu u kojoj je do sada postigao ukupno devet golova uz tri asistencije.

Trener Partizana hvalio Mandžu

"Allegri ne može bez njega, Mandžukić je 'gospodin ubica'"

Trener Partizana Zoran Mirković hvalio je hrvatskog napadača Marija Mandžukića.

Mirković je svojevremeno igrao za Juventus pa je u intervjuu za II Bianco Nero govorio upravo o Staroj dami te se dotakao Mandžukića kojeg je nazvao 'gospodinom ubicom'.

"Mislim da je Mandžukić neophodan ovom Juventusu. Allegri ne može bez njegovih kvaliteta. On je borac, igrač koji se puno žrtvuje za ekipu i saigrače. Do sada je uvijek davao golove protiv velikih italijanskih ekipa. Juventus zovu 'dama ubica', zbog toga Mandžukića možemo nazvati 'gospodin ubojica'. O njemu više govore činjenice nego riječi. Vrlo ga je teško zaustaviti, puno se kreće. Štoper često ne može prepoznati koje će oružje iskoristiti", rekao je Mirković pa se kratko osvrnuo i na Ronalda.

"Ronaldo obavlja svoju dužnost, jedan je od najboljih igrača svijeta i njegov doprinos je veliki", poručio je on.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mirković je dres Juventusa nosio od 1998. do 2000. godine, a tokom karijere je igrao iza Atalantu, Fenerbahče...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti