Allegri: Nema šanse da Sandro ode u Chelsea
Foto: EPA

Alex Sandro ostaje u Juventusu

Allegri: Nema šanse da Sandro ode u Chelsea

U junu je Juventus odbio ponudu Chelseaja za Alexa Sandra vrijednu 60 miliona funti, međutim špekuliše se da Plavci još uvijek nisu odustali od dovođenja ovog igrača na Stamford Bridge. 

Ipak, trener Stare dame, Massimiliano Allegri, je poručio Chelseaju da nema šanse da će Sandro preći u ovaj londonski klub.

Tottenham je jučer na Wembleyju savladao Juventus rezultatom 2:0, a nakon utakmice Allegri se dotakao i glasina o Sandrovom transferu u Chelsea.

"Alex Sandro je igrač Juventusa i on će to i ostati...Nema šanse da on ode u Chelsea", izjavio je Massimiliano Allegri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Trener Chelseaja, Antonio Conte, je u potrazi za igračem koji bi predstavljao konkurenciju Marcosu Alonsu na pozicijama lijevog beka i krila, a iako je prije nešto više od mjesec dana generalni menadžer Chelseaja, Beppe Marotta, izjavio da Sandro može napustiti klub ukoliko više nije sretan u Juventusu, do dogovora između Stare dame i Chelseaja nije došlo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi