Allegri ništa ne eksperimetiše za Quagliarellu i društvo

Juve dočekuje Sampdoriju

Allegri ništa ne eksperimetiše za Quagliarellu i društvo

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa danas igraju pred svojim navijačima protiv Sampdorije meč 19. kola italijanske Serije A.

Stara dama je u srijedu remizirala u gostima protiv Atalante (2:2) čime je prekinut njihov niz od deset uzastopnih pobjeda u Seriji A. No, jasno je da Juve već danas želi da se vrati na pobjednički niz iako Samdorija na krilima veterana Quagliarelle igra odlično u zadnje vrijeme.

Meč između Juventusa i Sampdorije otvara današnji program u Seriji A jer se igra u 12:30 sati. Allegri ovaj put nije htio mnogo da eksparimentiše sa sastavom nakon što je u prošloj utakmici odmarao nekoliko standardnih igrača uključujući i Ronalda.

Ovaj put portugalski igrač je na terenu od prve minute, a ono što je za nas najvažnije jeste da je tu i Miralem Pjanić. S druge strane najveća opasnost za gol Juventusa će sigurno biti Quagliarella koji je nekada nosio dres Juventusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus: Szczesny, De Sciglio, Rugani, Cheillini, Alex Sandro, Matuidi, Can, Pjanić, Mandžukić, Dybala, Ronaldo.

Sampdoria: Audero, Murru, Colley, Ferrari, Sala, Linetty, Ekdal, Praet, Ramirez, Caprari, Quagliarella.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti