Allegri o Pjaniću: Prije nego što sam ga uveo, pitao sam ga 'možeš li disati?'

Bh. fudbaler se ne osjeća najbolje

Allegri o Pjaniću: Prije nego što sam ga uveo, pitao sam ga 'možeš li disati?'

Trener Juventusa Masimiliano Allegri govorio je nakon današnje utakmice protiv Bologne između ostalog i o bh. reprezentativcu Miralemu Pjaniću.

Pjanić je 10-ak minuta prije kraja susreta dobio šansu za igru iako je Allegri prethodnih dana govorio kako je on u vrlo lošem stanju zbog prehlade.

Nakon meča Allegri je potvrdio da Pjanić još uvijek ima problema, ali mu je prije ulaska u igru poručio kako može igrati.

"Miralem Pjanić kašlje, kiše i već mjesec dana ima temperaturu. Prije nego što sam ga uveo u igru danas, pitao sam ga može li uopšte pravilno disati, a on mi je odgovorio da može", poručio je Allegri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Trener Juventusa je govorio i o samoj utakmici. Inače, njegov tim je slavio sa 1:0 i to golom Dybale.

"Bologni smo dozvolili vrlo malo šansi do pred sami kraj. Ovo je ključni rezultat, jer znači da u međusobni susret protiv Napolija ulazimo sa 13 bodova prednosti na vrhu tabele. Drago nam je što sada slijedi Napoli jer je to vrlo dobra provjera za nas pred Atletico Madrid", kaže Allegri.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi