Allegri od naredne sezone u Premier ligi?

Ima tri ponude

Allegri od naredne sezone u Premier ligi?

E. Škorić

Sada već bivši trener Juventusa Massimiliano Allegri ima nekoliko zanimljivih ponuda.

Allegri se večeras na utakmici Juventus - Atalanta oprašta od Torina, ali još nije poznato gdje bi trofejni italijanski stručnjak mogao da nastavi karijeru.

Navodno je najbliže engleskoj Premier ligi, pošto ga čekaju tri ponude tamošnjih klubova.

Navodno su Manchester United, Chelsea i Tottenham zainteresovani klubovi, pošto bi se lako moglo desiti da sve i jedan ostanu bez menadžera nakon ove sezone. I Solskjaer, kao i Pochettino i Sarri lako bi mogli da odu, pa bi u tom slučaju timovi tražili zamjenu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Svakako bi svi ti timovi bili pravi izazov za Allegrija, no bivši trener Milana i Cagliarija ipak mora sam da donese odluku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi