Allegri odabrao sastav Juventusa za Udinese

Stara dama gostuje u Udinama

Allegri odabrao sastav Juventusa za Udinese

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa igraju danas na gostovanju protiv Udinesea u okviru 27. kola Serije A.

U ovom kolu Roma je poražena na domaćem terenu protiv Napolija i u slučaju pobjede danas u Udinama Stara dama će biti veoma blizu odbrane Scudetta. Do početka utakmice ostalo je nešto manje od pola sata, a oba trenera objavila su sastave.

Allegri nije mnogo mijenjao sastav u odnosu na protekle utakmice, a ono što je najbitnije jeste da će od prve minute danas igrati bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

Udinese: Karnezis, Widmer, Danilo, Felipe, Samir, Jankto, Hallfredsson, Fofana, De Paul, Perica, Zapata.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus: Buffon, Alex Sandro, Chiellini, Bonucci, Dani Alves, Khedira, Cuadrado, Pjanić, Dybala, Mandžukić, Higuain.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi