Allegri otkrio Ronaldove planove: Razočaran je, ali ima motiv da osvoji Zlatnu loptu u dresu Juvea

Trener Stare dame

Allegri otkrio Ronaldove planove: Razočaran je, ali ima motiv da osvoji Zlatnu loptu u dresu Juvea

Trener Juventusa Masimiliano Allegri poručio je da Ronaldo ima motiv osvojiti Zlatnu loptu u dresu Juventusa.

Podsjetimo, na sinoćnjoj ceremoniji dodjele Zlatne lopte nagradu je osvojio Hrvat Luka Modrić, a Allegri je rekao da je to razočaravajuće jer je nagradu, prema njegovom mišljenju, zaslužio Ronaldo.

"To je razočaravajuće, jer je on (Ronaldo) očigledno zaslužio da osvoji ovu nagradu zbog svega što je uradio sa Real Madridom. Sa Portugalom na Mundijalu nije mogao otići dalje nego što je otišao. Njegova naredna motivacija je da osvoji Zlatnu loptu u dresu Juventusa", poručio je Allegri.

Inače, Portugalac je tokom karijere osvojio čak pet Zlatnih lopti i po tome je, uz Messija, rekorder.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Sa tobom jw nece osvojiti, kao sto ni mi necemo osvojiti ls idiote jebeni
3 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti