Zbog Pereza tokom meča Boca - River svi će gledati svečanu ložu: Spojio je dvojicu nespojivih!
Superklasiko će biti odigran van Argentine, a Perez je tokom prilikom odlučio odati priznanja Ronaldu i Messiju i to na sjajan način.

Kada čujete razlog, čestitat ćete mu

Zbog Pereza tokom meča Boca - River svi će gledati svečanu ložu: Spojio je dvojicu nespojivih!

Na stadionu Real Madrida, Santiago Bernabeu, u nedjelju navečer će biti odigran dugo iščekivani revanš susret finala Copa Libertadores u kojem će se sastati River Plate i Boca Juniors. 

Kao što je već i pticama na grani poznato, ovaj meč se trebao odigrati još prije 10-ak dana, ali je pomjeren zbog nereda pred Monumentalom te je nakon brojnih rasprava odlučeno da će na kraju biti održan izvan Argentine.

Izbor je pao na Santiago Bernabeu, a priliku da pogledaju ovaj susret sigurno će iskoristiti brojni fudbaleri, treneri, agenti i ostali ljudi uključeni u fudbal koji svoj hljeb zarađuju u Evropi.

Tako ćemo tokom ovog meča po prvi put na tribinama moći da vidimo Cristiana Ronalda i Lea Messija kako skupa prate jedan susret. Messi je još ranije najavio kako će doći da isprati pomenuti meč, a inostrani mediji javljaju da će mu se pridružiti u loži i Ronaldo te da će njih dvojica sjediti jedan pored drugog.

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez će ustupiti mjesta u predsjedničkoj loži pomenutom dvojcu kako bi im odao priznanje za sve što su uradili u svijetu fudbala u posljednjih 10 godina, prenosi AS.

Inače, ovo će biti prvi put da se Ronaldo vrati u Madrid otkad je napustio Real, a neće imati problem s vremenom obzirom da njegov Juventus svoj susret u Seriji A igra još u petak protiv Intera. S druge strane, Messi sa Barcelonom igra gradski derbi protiv Espanyola u subotu navečer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi