Perez preko noći zaboravio Ronalda

Za njega nije bilo nikakve dileme

Perez preko noći zaboravio Ronalda

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez se sinoć pridružio Luki Modriću na bini nakon što je Hrvat proglašen najboljim igračem 2018. godine.

Modriću je pripala Zlatna lopta, pa je fudbaler Reala postao prvi fudbaler koji je u jednoj godini osvojio sva tri velika individualna priznanja.

Prvi čovjek Real Madrida istakao je da niko ne bi smio dovoditi u pitanje je li Modrić bio najbolji u godini koja je na izmaku, iako je dobar dio javnosti saglasan da je nagradu trebao osvojiti Cristiano Ronaldo.

"Modrić je imao izvanrednu godinu u kojoj je osvojio sve nagrade i niko ne treba sumnjati da je bio najbolji. Uopšte nema dileme da je bio najbolji. Zadovoljstvo nam je što ovakav igrač igra za naš klub", rekao je Perez, iako je pitanje da li bi bio pri ovom stavu da je Cristiano Ronaldo još uvijek član Real Madrida.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, Modrićev najveći protukandidat za Zlatnu loptu bio je upravo Cristiano Ronaldo koji je završio na drugom mjestu.

Top Komentari

izvoristine
Kajem se sto sam do prije godinu bio navijac reala. Al lad vidim koja su to korumpirana g.... nikad vise
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi