Allegri otkrio zbog čega je Pjanić šansu dobio tek sa klupe
Staroj dami samo bod

Zaigrao tek u drugom dijelu

Allegri otkrio zbog čega je Pjanić šansu dobio tek sa klupe

Samir Mlaćo

Juventus je jučer remizirao na gostovanju kod Atalante 2:2. Iako je Stara dama bila veliki favorit u ovom meču, ali je na kraju došao samo do boda.

Stara dama sada ima 50 osvojenih bodova, devet više od drugoplasiranog Napolia.

Maximilano Allegri odlučio je izmiješati karte u ovom meču, pa su bh. reprezentativac Miralem Pjanić i Portugalac Cristiano Ronaldo šansu dobili tek u drugom dijelu. Ronaldo se stigao upisati i u listu strijelaca.

Allegri je za italijanske medije otkrio zbog čega je Pjanića ostavio na klupi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Bez Pjanića smo pokušali da napravimo nešto iz zadnje linije i zato sam zaigrao sa Bonuccijem i Canom", jasan je bio trener lidera italijanske Serie A.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi