Allegri ponovo iznenadio sastavom Juventusa

Higuain ostao na klupi

Allegri ponovo iznenadio sastavom Juventusa

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa danas igraju na gostovanju protiv Genove u okviru 14. kola italijanske Serije A.

Stara dama želi nastaviti svoj niz pobjeda u domaćem prvenstvu, a izabranici Maxa Allegrija danas igraju na teškom gostovanju protiv Genove. Do početka utakmice ostalo je nešto više od pola sata, a oba trenera saopštila su početne sastave.

Allegri je ponovo odlučio da odstupi od svoje standardne formacije sa tri štopera, te se odlučio na formaciju 4-4-2. Iako je bio nešto lošiji protiv Seville svoje mjesto u prvoj postavi našao je Miralem Pjanić. Još jedno iznenađenje Allegrija je što je ostavio oporavljenog Higuaina na klupi.

Genoa: Perin, Izzo, Burdisso, Munoz, Lazović, Rincon, Cofie, Laxalt, Rigoni, Simeone, Ocampos.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus: Buffon, Dani Alves, Bonucci, Benatia, Lichtsteiner, Khedira, Hernanes, Pjanić, Alex Sandro, Cuadrado, Mandžukić.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi