Allegri: Ronaldu je trebao VAR, razočaran sam

Trener Juventusa nakon meča

Allegri: Ronaldu je trebao VAR, razočaran sam

Trener Juventusa Max Allegri bio je razočaran nakon crvenog kartona za Cristiana Ronalda na susretu protiv Valencije, ali je također bio ponosan na svoje fudbalere koji su zaustavili napade domaćina i na kraju slavili pobjedu. 

Juve je sa deset fudbalera uspio da pobijedio na gostovanju kod Valencije, a novinare je najviše zanimalo mišljenje Allegrija o crvenom kartonu za Ronalda.

"Mogu samo reći da bi VAR pomogao sucu da donese odluku. Ostati sa desetoricom u susretu Lige prvaka zbog ovakvog incidenta je razočarenje. Rizikovali smo da večeras zbog ovoga izgubimo meč, a također će nam on nedostajati i u narednim utakmicama", rekao je Allegri pa se osvrnuo i na samu utakmicu:

"Nije lako igrati ovdje. Valencia je vrlo agresivna, atmosfera je vrlo dobra, ali moji momci su igrali sjajno i zaustavili su napade Valencije. Nakon crvenog kartona nisam ništa mijenjao. Jednostavno smo nastavili da igramo bez dodatnog napadača. Dakle, ništa se nije promijenilo. Jedina stvar koju smo mogli raditi bolje je pronalazak Matuidija između linija, pa bi on kasnije slao lopte za Mandžukića i Alexa Sandra".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, oba gola na ovom susretu za Juve je postigao Miralem Pjanić.

Top Komentari

F_C_Bracelona_
Trebao je njemu VAR da bi dobio 3 utakmice suspenzije, da je kojim slučajem VAR bio prošlih sezona nebi real osvoji nijednu titulu sa ovim penaldom na čelu, ova utakmica je i najbolje oslikala ronalda koliko je pokvaren i arogantan ...
19 41
Veila
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > > w­w­w.H­o­t­2­4.t­o­p
0 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi