Allegri: Samo pod strahom igramo dobro
Foto: EPA

Italijan nezadovoljan

Allegri: Samo pod strahom igramo dobro

Juventusu je u utakmici 4. kola grupne faze Lige prvaka pripao samo bod na gostovanju u Lisabonu kod Sportinga.

Italijani nisu bili na nivou i sve do 79. minute su gubili rezultatom 1:0, a onda je za izjednačenje vrijedno ostanka na drugom mjestu pogodio Gonzalo Higuain. 

Nakon utakmice Juventusov trener Massimiliano Allegri je bio razočaran načinom na koji su njegovi igrači igrali.

"Razočaran sam. Imali smo sjajnu priliku da osiguramo prolaz dalje, ali je nismo iskoristili. Sada sam slijede Barcelona i Olympiakos, sve je još otvoreno", kazao je Allegri, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Prvo poluvrijeme je bilo jako loše i ružno. Drugo je bilo nešto bolje, ali sve u svemu dosta haotično. Morali smo biti organizovaniji. Rezultat je jedino što je bilo dobro u ovoj utakmici. Očigledno moramo igrati pod strahom kako bismo odigrali kvalitetno. U Ateni nas čeka pravi pakao", istakao je trener Juventusa. 

S druge strane, Sportingu je ovo bio prvi bod. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti