Allegri smjelo otkrio gdje je Juventusu mjesto, ovo je zaboljelo svakog navijača Stare dame

Nevjerovatno

Allegri smjelo otkrio gdje je Juventusu mjesto, ovo je zaboljelo svakog navijača Stare dame

Edmir Škorić

Juventus ima katastrofalnu sezonu, a novi poraz doživio je u Veroni.

U samo nekoliko dana razmaka Juventus je izgubio s 2:1 dva prvenstvena meča i to protiv "malih" timova kao što su Sassuolo i Verona. Kada je Allegri ljetos ponovo imenovan za trenera Juventusa, vjerovalo se da će klub najzad da se vrati starim navikama, no uslijedio je turbulentan period.

Juventus je trenutno u sredini tabele, a da stvar za navijače ovog tima bude još gora - trener Allegri je sinoć nakon utakmice rekao da mu je tu i mjesto.

"Riječi su suvišne. Potrebno je mnogo posla. Vrlo je loša situacija na tabeli. Imamo svega 15 bodova i moramo da preuzmemo odgovornost za to. Moramo da prihvatimo realnost da smo tim za sredinu tabele. Sa drugačijim duhom, mnogim dobijenim duelima mi ćemo se izvući odavde", kazao je Allegri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus puno bolje igra u Ligi prvaka, a u prvenstvu već ima tri poraza i nakon 11 kola već 13 bodova zaostatka za vodećim Napolijem.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi