Tresu se tribine u Veroni: Simeone uništava Juve, zabio je eurogol za pamćenje

Stara dama na koljenima

Tresu se tribine u Veroni: Simeone uništava Juve, zabio je eurogol za pamćenje

E. Škorić

Italijanski napadač Giovanni Simeone ponovo je strijelac i to dvostruki, a još protiv Juventusa.

Verona je danas ugostila Juventus, te je u 10. minuti stigla do 1:0 iako je ulogu favorita preuzeo gostujući sastav. Samo nekoliko minuta kasnije novi gol Verone i opet Simeone, pa je Stara dama na koljenima.

Evidentno je da je Juventus ove sezone u užasnoj formi i pravoj rezultatskoj krizi. Nedavno je poražen kod kuće od Sassuola, a sada gubi od Verone i pitanje je hoće li se i kada Juve vratiti u svoj pravi ritam.

Za razliku od Juvea, u formi je Simeone koji je na osam pogodaka nakon nepunih 11 utakmica. Ispred njega je samo Ciro Immobile sa devet golova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gol Simeonea za 1:0 pogledajte OVDJE, a OVDJE golčinu za 2:0.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AcMilan_rosoneriBosna
Dobra je Verona inace tezak protivnik
5 1
Alen23
ko **** Juve stara dama ispohablana
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi