Allegri: U nekoj drugoj sezoni osvojili bi titulu

Još se plaši Napolija

Allegri: U nekoj drugoj sezoni osvojili bi titulu

Trener Juventusa Massimilliano Allegri upozorava da ništa nije riješeno u italijanskoj Seriji A i da Napoli još uvijek može do titule.

Šest kola prije kraja Stara dama ima šest bodova prednosti, a sutra će u goste Crotoneu, prije nego što za vikend ugosti izravnog konkurenta za scudetto.

“Juventus trenutno ima 84 boda i u nekoj drugoj sezoni to bi značilo osvajanje titule.”

“Sada to nije slučaj. Napoli ima šansu da prevaziđe svoj rekord od 84 boda i da osvoji ligu.”

“Još uvijek se bore za titulu i još uvijek imaju šanse. Normalno je da osjećaju veći pritisak jer je scudetto jedini cilj koji imaju.”

Potražite više informacija na temu Serie A:

“Prije Napolija, tu je Crotone. Nema više kalkulacija, imamo šest utakmica i moramo da pobijedimo u četiri, to je matematika.”

“Moramo da idemo korak po korak", poentirao je Allegri.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mesa.Sabanadzovic
Najinteligentniji i najzanimljiviji trener u Evropi je Allegri nek se Adžem ugleda na njega. Sa svojim nadamo se da cemo dobro odigrat. Ko da je bingo on se nada
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi