Allegri urlao zbog svog ofanzivca, a sigurno će mu zamjeriti i u Fiorentini

Trener Juventusa nikako nije bio zadovoljan

Allegri urlao zbog svog ofanzivca, a sigurno će mu zamjeriti i u Fiorentini

Juventus je savladao Young Boys rezultatom 3:0 u 2. kolu grupne faze Lige prvaka i to zahvaljujući hat-tricku Dybale.

Ipak, trener Juventusa Massimiliano Allegri nije bio zadovoljan svim svojim igračima, a jedan od onih koji su ga "izluđivali" je bio i Federico Bernardeschi.

Bernardeschi je odigrao svih 90 minuta protiv Young Boysa, ali je nakon meča priznao da trener Allegri bio ljut na njega zbog dvije situacije u kojime je propustio uputiti pravovremen pas.

Sada se pojavio i video Allegrijeve reakcije na Bernardeschijeve poteze i može se čuti kako govori: "To je pas, moraš ga uputiti da postignemo gol. Sada ću ga izvesti, nismo mi prokleta Fiorentina".

View this post on Instagram

#juventus#j#juve#young#boys#sport#calcio#football#italy#torino#blackandwhite#finoallafine#biancoenero#instagram#instagood @mrallegriofficial

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

A post shared by @ robertocasanova1973 on

Podsjetimo, Bernardeschi je upravo iz Fiorentine stigao u Juventus 2017. godine, a Allegri je već nekoliko puta komentarisao da mora biti puno konstantniji u Juventusu nego li je to bio u dresu Viola.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi