Almedin Ziljkić novi igrač Sloge
U Slobodi za ovog mladog fudbalera nije bilo mjesta. On je, kao i dosta drugih fudbalera, sreću potražio u susjedstvu i potpisao je za ugovor sa velikim rivalom iz Simin Hana.

Iz Tuzle u Simin Han

Almedin Ziljkić novi igrač Sloge

M. Šljivak

Doskorašnji fudbaler Slobode Almedin Ziljkić novo je pojačanje Sloge iz Simin Hana.

Ovaj 21-godišnji ofanzivac napustio je nedavno redove tima sa Tušnja, ali potraga za novim timom nije dugo trajala.

Ziljkić je otišao u susjedni Simin Han gdje je danas službeno potpisao ugovor sa članom Prve lige Federacije BiH.

Tako je nastavljena tradicija da bivši igrači Slobode potpisuju za Slogu. Dres ovog tima već nosi nekoliko fudbalera koji su ranije igrali za tim sa Tušnja i sigurno je da će se Ziljkić lagano prilagoditi novom timu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ziljkić je prethodnih godinu dana proveo u Slobodi. Ipak, nije bio u planovima trenera Petrovića i nije mu ponuđen nastavak saradnje.

Pored Ziljkića ekipu iz predgrađa Tuzle prethodnih dana pojačali su golman Almin Abdihoždić (Velež), te Adan Hrelja (Bosna Visoko) čime su potvrđene velike ambicije ovog tima u Prvoj ligi.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi