Aganspahić nakon sjajne sezone: Ponuda ima, nadam se transferu

Pružao dobre partije za Novi Pazar

Aganspahić nakon sjajne sezone: Ponuda ima, nadam se transferu

E. Škorić

Iza bh. napadača Almira Aganspahića je sezona iz snova.

Aganspahić je ljetos iz Čelika prešao u Novi Pazar, a nakon što se u početku mučio sa formom, eksplodirao je i postao prvi strijelac srbijanskog kluba.

Sarajlija je sezonu završio sa 11 pogodaka, izabran je i u najbolji "B" tim sezone, a zbog sjajnih igara vrlo je moguće da ga od ljeta gledamo u novoj sredini.

"Na početku sezone nije išlo najbolje jer sam se priključio tek nakon trećeg kola, nisam dobijao ni punu minutažu, ali dolaskom trenera Bataka krenulo je uzlaznom putanjom. Na kraju smo sretni jer smo ostvarili cilj. Bila je ovo teška sezona u kojoj je čak šest klubova ispalo u niži rang", rekao je Aganspahić te prokomentarisao budućnost:

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Ponuda ima, ali imam ugovor još godinu dana i Novi Pazar se, naravno, nada obeštećenju. Nadam se da će se pojaviti na kraju nešto što će zadovoljiti sve strane."

Također, Aganspahić je dodao da se u Srbiji igra kvalitetniji i otvoreniji fudbal u odnosu na BiH.

Top Komentari

Husrefbeg22
Vrati se u FK Sarajevo!
1 0
nejeditrice
Čuj kvalitetniji fudbal. Pa da je kvalitetniji ne bi ti dao 11 golova.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi