Blista u Srbiji: Aganspahić došao do 11. gola u sezoni

Sjajno ga ide u Novom Pazaru

Blista u Srbiji: Aganspahić došao do 11. gola u sezoni

S. Mlaćo
Bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Almir Aganspahić prva je zvijezda Novog Pazara.

Nakon što je igrao za nekoliko premijerligaških klubova, 24-godišnji Aganspahić je prošlog ljeta karijeru nastavio u Srbiji i napravio, ispostavit će se, odličan potez.

Iz kola u kolo Aganspahić pruža dobre partije, a jučer je u meču 36. kola Superlige protiv Mladosti iz Lučana (4:1) zabio i dva pogotka.

Tako je bh. internacionalac došao ujedno i do 11. pogotka u sezoni te je ovom trenutno daleko najbolji strijelac Novog Pazara.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ugovor sa ovim klubom mu ističe na kraju sezone i bit će zanimljivo za vidjeti gdje će nastaviti karijeru.

Top Komentari

Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Ma kakva ova liga,dva kluba zvezda i partizan donekle vojvodina i cukaricki ovi ostali talašike prelosi. Kod nas prvi 7 necu izostavit zeljkana al svi su bili u par deku do prije nekog kola
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi