Almir Bekić na iskušenju: Ostanak u Premijer ligi ili egzotična destinacija

Na stolu ima nekoliko ponuda

Almir Bekić na iskušenju: Ostanak u Premijer ligi ili egzotična destinacija · Saznajemo

A. Čaušević

Znatan broj igrača iz Premijer lige je dobilo slobodne papire ili će ih dobiti u narednim sedmicama po isteku ugovora. Među njima je i Almir Bekić. 

Bekić je odnedavno slobodan igrač nakon isteka ugovora sa Slobodom. Za budućnost ne treba brinuti jer iskusni lijevi bek na stolu ima nekoliko ponuda.

Kako SportSport.ba saznaje za ovog 31-godišnjaka je ozbiljno zainteresovan drugi tuzlanski premijerligaš, Tuzla City. Tako bi se vrlo lako moglo desiti da i naredne sezone domaće mečeve igra na Tušnju.

Pošto se radi o igraču s bogatim iskustvom igranja u Premijer ligi ne čudi zašto ga želi još klubova iz bh. elite. Interes su počeli pokazivati Zrinjski i Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ne isključuje se ni mogućnost inostranog angažamana. Bekić bi se mogao otisnuti u Indoneziju. Ova egzotična destinacija je veoma primamljiva za bh. igrače u posljednje vrijeme. Između ostalih tamo su zimus otišli Eldar Hasanović i Šerif Hasić.

Bekić je prije skoro desetak godina otišao u zagrebački Dinamo koji ga je zatim proslijeđivao na posudbe u Sesvete i Lokomotivu. Upravo je i HNL jedna od opcija jer se našao radaru Šibenika.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi