Almir Turković doživio infarkt, hitno operisan u Sarajevu!

Legenda FK Sarajevo

Almir Turković doživio infarkt, hitno operisan u Sarajevu!

Legendarni nogometaš Sarajeva i trener u omladinskom pogonu Bordo tima Almir Turković, danas je oko 15 časova doživio infarkt i hitno je operisan u Sarajevu.

Kako saznaje SportSport.ba, Turković se nakon operacije nalazi u stabilnom stanju te mu je preporučeno mirovanje u narednom periodu.

Sigurno je da će se nešto više informacija znati u narednim satima ili danima, a mi se svakako nadamo da će sa nekada sjajnim napadačem biti sve u redu.

Inače, Turković je, osim Sarajeva, svakako legenda Zadra i Hajduka. Igrao je i za Osijek, japansku Cerezo Osaku i meksički Tigers.

Top Komentari

vanja8
Almire,uz tebe smo,vrati nam se jos bolji i čvršći...
15 0
daca
Dao Bog brz oporavak majstore ?
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije