Luda snimka zvijezde Bayerna: Igrajući igricu je brutalno ponizio čovjeka od 90 miliona
Foto - Screenshot

Alphonso Davies se pita

Luda snimka zvijezde Bayerna: Igrajući igricu je brutalno ponizio čovjeka od 90 miliona

M. Šljivak

Fenomenalni fudbaler minhenskog Bayerna Alphonso Davies (21) ne može da vjeruje da Harry Maguire kapiten Cristianu Ronaldo u Manchester Unitedu.

Kanadski fudbaler je u snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kojem Davies igra FIFA 22 online, komentarisao činjenicu da je Maguire kapiten u Manchester Unitedu ispred Ronalda.

Njemu nije jasno kako je to uopšte moguće u jednom klubu kao što je United.

"Možete li zamisliti. Vi ste Cristiano Ronaldo, jedan od najvećih fudbalera ikad i kako vam se zove kapiten? Harry Maguire je vaš kapiten", priča Davies na snimku 'otvarajući paketiće' igrača koje je dobio za svoj tim i zatim je dodao:

"I moraš mu govoriti 'da kapitenu' Ne znam šta on njemu može reći. Ništa protiv Maguirea, ali Ronaldo treba dobiti traku", jasan je Davies.

Harry Maguire je često izložen žestokim kritikama zbog svojih katastrofalnih nastupa i mnogi ne mogu da vjeruju da se radi o čovjeku koji je plaćen nevjerovatnih 90 miliona eura.

Oglasi

Van der Vaart žestoko "pljuvao" igrača Manchester Uniteda: "On je stvarno sr*nje"

Nekadašnji nizozemski fudbaler Rafael van der Vaart također nema lijepo mišljenje o Maguireu i on često ponavlja da je Englez suviše loš.

Van der Vaart javno poručuje da je njegova igra čisto s*anje.

"On je stvarno s*anje. To moram uvijek govoriti", istakao je on i nastavio je:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mislim da Maguire svaki dan kad dođe kući kaže svojoj supruzi: 'Sra*e sam od fudbalera, ali zarađujem ogroman novac jer oni stvarno misle da sam dobar u tome", rekao je Van der Vaart o Maguireu.

"Ne mogu se pomiriti sa činjenicom da ga je United platio 90 miliona eura. Pa, bolje igrače možete pronaći u amaterskim ligama u Nizozemskoj", poručio je Van der Vaart.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Niko nemoze da vjeruje
5 0
Sars33
Sta ponizio? Ovo su cinjenice buraz, 80 miliona platis mu, dovedes ga, placas ga i pored toga svega on ne napravi nista u klubu, da li je bio nekih 10-15 miliona pa hajd moze proci
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi