Davies u Real Madridu? Oglasio se njegov agent i rekao kako stoje stvari

Bio je vrlo otvoren

Davies u Real Madridu? Oglasio se njegov agent i rekao kako stoje stvari

Eldar Ganibegović

Jedan od igrača koji se povezuje s prelaskom u Real Madrid je i Alphonso Davies, a sada se na tu temu oglasio i njegov agent, te vrlo otvoreno rekao kako stvari stoje.

Real Madrid se na ljeto želi pojačati na poziciji lijevog beka, a jedan od igrača za koje je ovaj klub zainteresovan je Alphonso Davies.

Kanadski reprezentativac je član Bayerna, no sve bi se vrlo brzo moglo promijeniti i mogao bi putem Davida Alabe.

Upitan o Daviesovoj situaciji, njegov agent je rekao da nije odlučio ništa o budućnosti Kanađanina.

"Imamo još dvije godine sa Bayernom. Sada tražimo vrijeme da vidimo kako će se stvari razvijati u narednih nekoliko sedmica ili mjeseci jer trenutno nismo donijeli konačnu odluku ni o čemu, tako da ne mogu ništa potvrditi i ne mogu ništa da poreknem.

Oglasi

Real Madrid je veliki klub. Uvek sam bio fan. Real je veliko ime, veliki brend, sa 14 osvojenih Liga prvaka. Kada čujete glasine o interesovanju za igrača kojeg predstavljate, to vas čini ponosnim.

Ništa se konkretno nije dogodilo. Dva kluba moraju komunicirati. Klub za kupovinu mora pokrenuti, a klub prodavač mora htjeti da pokrene posao. Treća strana je igrač. U ovom trenutku naš cilj je da riješimo stvari s Bayernom", rekao je Daviesov agent.

Davies je u minuloj sezoni nastupio 38 puta za Bayern i postigao tri gola uz osam asistencija. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Njegova cijena je 70 miliona eura, pa će biti zanimljivo vidjeti da li će ga Real Madrid uspjeti dovesti u svoje redove. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sloboda2
Glupost
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi