Alvaro Morata doveo Contea do ludila
Foto: Screenshot

Nevjerovatni promašaji španskog napadača

Alvaro Morata doveo Contea do ludila

Arsenal i Chelsea su večeras na Emiratesu odigrali fantastičan meč koji je na kraju završen podjelom bodova (2:2). Ipak, da je Morata bio prisebniji Plavci su mogli odnijeti čitav plijen sa teškog gostovanja.

Morata je prvu veliku priliku propustio u 14. minuti kada je iz izgledne situacije šutirao pored gola, ali mnogo je važnija šansa koju je promašio u samom finišu susreta.

U sudijsku nadoknadu vremena se ušlo prednošću Chelseaja od 2:1, ali je Bellerin u 92. minuti pogodio za poravnanje rezultata.

Samo nekoliko trenutaka kasnije Chelsea je mogao do nove prednosti i, vjerovatno, pobjede.
Alvaro Morata je "izbio" sam ispred golmana Arsenala, ali je sa nekoliko metara šutirao pravo u Checha, da bi u nastavku akcije Zappacosta pogodio prečku.

Novi promašeni "zicer" Alvara Morate je očigledno za trenera Chelseaja Antonia Contea bila kap koja je prelila času, pa je italijanski stručnjak doslovno "ludio" pored aut linije.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Josip Domorocki
Morata i 80 miliona...hahahahaa...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi