Alvaro Morata ostavio oproštajnu poruku

Zaželio Fabregasu sve najbolje

Alvaro Morata ostavio oproštajnu poruku

E. Škorić

Chelsea je danas slavio s 2:0 protiv Readinga, a dvostruki strijelac bio je Alvaro Morata.

Morata je nakon utakmice FA kupa ostavio oproštajnu poruku na Instagramu, a onda ide u čast iskusnog Španca Cesca Fabregasa, koji je odlučio da nastavi karijeru u, po svemu sudeći, Monacu.

Fabregas je danas promašio penal, no na kraju je svakako dobio velike ovacije prilikom izlaska iz igre.

"Ne znate koliko ćete nam nedostajati. Hvala za lijepe i sretne trenutke tebi i tvojoj porodici", napisao je Morata na Instagramu uz zajedničku fotografiju.

Cesc, bivši igrač Barcelone i Arsenala, u suzama je napustio Stamford Bridge, a iako se povezivao s Milanom duže vrijeme, odlučio je navodno da prihvati poziv Thierryja Henryja i Monaca, koji je već doveo nekoliko pojačanja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hake
Jel moguće Škoriću da ne vidiš šta pišeš kad objavljuješ članak? Reading igrao sa Unitedom danas cccc
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi