27

Komentari (27)

user1678835250
Bravo Sarajevo
Skender
Dobro je, ali mogli su ga dovesti skoro besplatno prije nego sto j eotisao u Sloveniju. Kada se vracaju iz Slovenije odmah im cijena 100.000 Eura. S druge strane, treba dovesti onoga Durakovica iz Igmana, on je slobodan igrac. Treba dovesti i Ramica iz Igmana, kada je dao 19 golova u Igmanu, dao bi 30 u Sarajevu.
user1675926959
Najveći ste klub koliko i Union Berlin u Njemačkoj.Četvrti hahahahah
Sve_na_bordo
joj ovih najveci klub, botafogo... Kome vi to pisete eto hajde recite. Mi smo jos uvjek u rangu prosjecnog balkanskog premijerligasa. Ne rado uzimam zrinjski kao primjer, al prvo njih preskocit pa onda za 15 godina mozemo pricat o najvecem klubu.
komentator1
Sarajevo pomjera granice i postavlja standarde za BiH. NAJVECI KLUB U DRZAVI BEZ IKAKVE SUMNJE!
Adrian
Nije ni u Sarajevu najveći.
komentator1
Prosi i šuti, moj djecace plavi
Adrian
Iznosim činjenice, to ako ti smeta, tvoj problem.
komentator1
Cinjenica je da je Sarajevo najveci najorganizovaniji i najtrofejniji klub u drzavi! Drugi je Zrinjski, ostali nisu uopste vrijedni pomena.
Adrian
Simpaticni ste oca mi rođenog, čuj najtrofejniji klub hahaha, šta je sljedeće, Sarajevo najstariji klub, bas se lijepo ismijah.
visokohz
Pjenite,pjenite...
Njazri94
Najtrofejniji po cemu,valjda se titule broje
Adrian
Nastavite sebe lagat.
komentator1
Da nije zeljana dobila neke trofeje od pomozi ba, pa su stigli Sarajevo?
Adrian
Znam da vas boli to, ali sta da vam radim, niste najveci najtrofejniji, najstariji, nemate najbolje navijace, jedino sto imate jest lavor od stadiona.
komentator1
Zeljana je stara istrosena kurava koju niko nece. Dzaba klecanje pred kamiondzijama husicem i miloklizicem iz usa. Niko nije lud da kupi staru bolesnu, zarazenu kuravelu koja je jedino poznata po aferama i izbacivanju iz lige. Uz borac su jedini klub koji prezivljava od milostinje koju isprose i dobiju od drzave. Klub cija je najveca legenda poznata po namjestanju utakmica i zabrani bavljenja sportom. Klub ciji navijaci ubijaju jedni druge zbog talova i dilanja narkoticima na tribini itd. Klub u rangu lištice SARAJEVO iako puno mladji kluba, ipak je trofejniji i veci sa najvecim stadionom i najbrojnijim navijacima. Svaki transfer je 10 puta veci nego svi zeljanini zajedno.
Lafac
FK Željezničar 17 trofeja FK Sarajevo 15 trofeja HŠK Zrinjski 10 trofeja
Adrian
Tako je sam sebi nastavi lajkat komentar, lijepo je imat snove.
Adrian
Kome objasnjavas, zatucano je to.
Jugovina
Kako se mjeri ta organizovanost, a kako velicina? Zivo me zanima. Vidim da ai mozda promasio i u brojanju trofeja ali nema to veze.
komentator1
Skretnicar 17 trofeja?? Hahahahhahahahahahha gori ste od riste djoge i smiljka sagolja zajedno!
komentator1
Npr organizovanost se mjere u tome da svi uposlenici i igraci imaju sve uslove za rad ukljucujuci i redovna primanja. Ili npr da klub uredno prijavljuje sve i placa drzavne dadzbine. Ili npr da ne prose i ne kradu pare namijenjene za lijecenje bolesnih. Ili npr da im narko dileri i kriminalci ne posjecuju klupske prostorije i ne uzimaju reket od kluba i igraca itd itd itd. A velicina? Npr po trofejima, po transferima, po akademiji, po legendama i najboljim igracima, PO BROJU SEZONA U NAJVISEM RANGu takmicenja, po vjecnoj tabeli, NAJVAZNIJE OD SVEGA: Po svijetloj proslosti bez ijedne mrlje, a ne kao zeljana koja je jedini BH klub kojem je sud dokazao namjestanje i koji je zbog toga izbacen u nizi rang! Ili u tome da klub proglasi a navijaci podrze da im je najveca legenda upravo taj kriminalac zbog kojeg su sve to pretprili itd itd itd. Mogao bih ti pisati do sabaha koliko je primjera.
mido1921
mido1921
Papak sa kobilje glave malo se edukuj.
Drakula
Pravo pojacanje. Tako to radi najveci klub a ne polovnjake kojima istece ugovor
mido1921
Hahaha a akademija nek stvara radnu snagu za Njemačku bauštelu.
BordoBijeli1946
Mi smo u zadnje četiri godine uzeli od akademije što vi niste zadnjih 20 godina debilčino.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.