19

Komentari (19)

komentator1
Odlican brkove. Dajte jos vrhunskog golmana i titula je neupitna!!
Ars1946
Odličan bek.Bolji i od Šabana i Muse, u rangu Ćorluke, a mlađi. Sada vrhunskog golmana, makar kvalitete Delača, CB Kovačević ili Mihojević. Pod obavezno Mehmedović iz Slobode.
komentator1
Opasno nabijanje kompleksa od Pitara. Svaka im cast!
Make075
Amar je momcina u svakom smislu, bice najbolji bek lige pored Corluke ako se bude koristio kako treba, zivi fudbal i sport 24/7 tako da van terena sa njim necete imati nikakav problem.
Slobodazauvijek1
E.Car
Musa je za ovog Pele!!!
pjanke.sa
Kupite Musu vi sebi. Ah ne, joj izvini, nemate para ni za Santosa hahaahahahaah
E.Car
O gdje si ti @pjanke.sa hebo kobilu ispod repa!!! Nema te ko ni para a btw kad smo kod para znaš i sam da se ne može sve kupiti novcem. Mi smo postavili standarde koje vi nikad nećete dostići a kad nam zatreba para znamo kako doći do njih. Barem nismo dupe prodali crncima!!!
E.Car
A vi pored toliko para opet nam gledate u leđa!!!! Džaba vam novci moji sinovci.....
pjanke.sa
Moj Care lafe moj. U kakvim vi zabludama zivite to je nevjerovatno. Hajde slavite sto ste ispred nas izgleda da vam je to jedino bitno, a i najbeci uspjeh. Nek vam je sretno!
E.Car
A vama je jedini uspijeh što imate para ako je to uopšte uspijeh!!! Ni u čemu nam ne možete parirati osim u vrijednosti na transfermarktu!!! Idi napravi limunadu ali ne da ti je neko napravi nego sam nacijedi limun!!!
Skender
Harishare
Dobro došao , sad će Mura uzeti Musu džabe ?
Shaba
Dobro doso , da bude uspjesno i tebi i nama
Hadzija123
Sarajevo po sratom ovaj momak ako doigra 2 utakmice kako treba dobro ce biti pratio sam ga u Slobodi prosjecan igrac u lose kolektivu malo odskocio i otisao u sliveniju pola godine i nazad kuci ne znam ali imam los osjecaj sa sarejevom saman uigrali ekipu oninopet sve iz korjena mijenjau
visokohz
Pismenost na nivou,sretno Amare
user1679304057
Vazno je da je negdje presao a to sto iz Slovenske lige ides u BH slabiju ligu nije vazno )))))))))
rajvosa1946
Dobro nam došao!
Profesor9
Čestitam Amare
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.