Amar Ćatić napustio PSV i potpisao za ADO Den Haag

Mladi bh. reprezentativac

Amar Ćatić napustio PSV i potpisao za ADO Den Haag

E. Čaušević

Mladi reprezentativac naše zemlje Amar Ćatić odlučio je karijeru nastaviti u dresu holandskog ADO Den Haaga.

Ćatić je ponikao u dresu PSV-a, ali je donio odluku da je vrijeme da napusti ovaj klub, te da promijeni sredinu.

Ovaj 21-godišnji napadač potpisao je danas trogodišnji ugovor s Den Haagom i naredne sezone ćemo ga gledati u najjačem rangu holandskog fudbala.

Ćatić je rođen u Holandiji, ali je odlučio da igra za Bosnu i Hercegovinu, te je nastupao za juniorsku, odnosno mladu reprezentaciju naše zemlje.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Sigurno je da Ćatić očekuje znatno veću minutažu u novom klubu, te da će pokazati o kakvom igraču se radi.

Top Komentari

Ivica_Osim8
Bravo mali samo jako, pametno i bez zurbe sa strpljenjem, odlicna odluka napredovat ces zahvaljujući ovom transferu, imas potencijal koji moras build-at, da nisi izabro Bosnu vec Holandiju, kao svoju reprezentaciju, sad bi te Holandjani gurali u Psv-u bi igrao prvu, tako da bravo jos jednom za tranfer..
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi