Dedić: Idemo jako, uz Božiju pomoć
Foto: T. Hebib

Dragulj BiH komentarisao grupu

Dedić: Idemo jako, uz Božiju pomoć

E. Ganibegović

Žrijebom u Frankfurtu danas odlučeno je da Zmajevi u kvalifikacijama za EURO igraju u grupi J s Portugalom, Islandom, Luksemburgom, Slovačkom i Lihtenštajnom.

Definitivno grupa koja se može proći i iz koje jasan cilj mora biti direktan plasman na Evropsko prvenstvo u Njemačku.

Žrijeb je u javljanju za SportSport.ba prokomentarisao novi dragulj reprezentacije Bosne i Hercegovine, Salzburgov Amar Dedić:

"Mogu samo reći da je po mom mišljenju dobra grupa, da je tu naravno Portugal favorit, ali da idemo jako i da vjerujem u taj uspjeh."

"Iskreno, ja jedva čekam da se utakmice odigraju i da, uz Božiju pomoć, ostvarimo naš cilj", rekao nam je Dedić.

Podsjetimo, Dedić je u septembarskim utakmicama Lige nacija jedini uz Ermedina Demirovića odigrao svih 180 minuta i pokupio simpatije navijača Bosne i Hercegovine.

Svojim igrama i u Salzburgu i u reprezentaciji dao nam je za pravo da se nadamo da ćemo imati klasnog desnog beka po prvi put nakon odlaska Mensura Mujdže.

Misimović: Cilj mora biti direktan plasman

Odmah nakon žrijeba za SportSport.ba se javio Zvjezdan Misimović i dao svoj komentar na ovu grupu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Mislim da možemo biti zadovoljni s grupom. Mislim da smo dobro prošli i da imamo realne šanse da se kvalifikujemo direktno na Evropsko prvenstvo, ustvari da nam i cilj to mora biti", rekao nam je Misimović pa dodao:

"Portugal je sigurno favorit. Možda imamo, hajmo reći, malo lošije iskustvo s njima, ali opet po mom mišljenju dobra grupa."

Top Komentari

Mowzilla
Amin ⚜️
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi