Amar Dedić "upadao" u sobe saigrača, imao je šta za vidjeti

Otkriveno je i ko mu je cimer

Amar Dedić "upadao" u sobe saigrača, imao je šta za vidjeti

E. Ganibegović

Sjajni bh. desni bek Amar Dedić pravo je blago Salzburga, koji je na svom YouTube kanalu objavio video na kojem Zmaj zajedno s kamermanom "upada" u sobe svojih saigrača.

Amar Dedić jedna je od najvećih zvijezda u Austriji kada je domaći fudbal u pitanju, a izuzetno je popularan naročito u Salzburgu.

Naš reprezentativac iz utakmice u utakmicu oduševljava svojim igrama, a sada je odradio i novinarski dio posla.

Zajedno s kamermanom, hodao je po hotelu i "upadao" u sobe svojih saigrača, te pričao s njima na nekoliko jezika.

Dedić je govorio na engleskom, njemačkom, španskom, te na kraju i bosanskom jeziku, koji govori odlično bez obzira na to što nije rođen u domovini.

Tokom takozvanog roomtoura koji je na YouTubeu objavio Salzburg, otkriveno je i ko je cimer Dediću. U pitanju je srbijanski fudbaler Strahinja Pavlović.

Neki Dediću nisu otvorili vrata, neke je zatekao kako igraju igrice, neke je zapitkivao kakvu hranu imaju pored itd. Pogledajte.

Inače, Amar Dedić je sa Salzburgom ponovo postao prvak Austrije, te će i naredne sezone igrati u grupnoj fazi Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

Sjajnim igrama za Salzburg i reprezentaciju Bosne i Hercegovine na sebe je skrenuo veliku pažnju, te se do sada povezivao s Manchester Unitedom, Barcelonom, Leipzigom...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi