8

Komentari (8)

Belajsuz1989
S obzirom koliko je igraca falilo ovo je odlican rezultat
antikomunist
NIJE tzv Novi Grad vec BOSANSKI NOVI!I vi ste na SS onaj dio PRODATOG Bosnjackog naroda. Nebi me zacudilo da ste svi simpatizeri SDP i trojkice, i oni su isti ko i vi!!
Gvardijan
@antikomunist pa nisu ni i SDP ni trojka postigle sporazum o novom nazivu gradova u BiH tj da se iz naziva izbace prefiksi Bosanski i Srpski u napravi se kompromis tako da ti je komentar potpuno bezvezan.Naravno po meni nije trebalo izbaciti prefiks Bosanski ali sta je tu je..Treba nekada biti i objektivan.
StarMoVe
Forzza naši Rođeni!!
Klicko
@Mostarac94 zadovoljan ja brat moj
Roodjeniiiiii
Bod ko kuca protiv ovih jazavaca, Protiv onog punoglavca sudije, covjek podsjeca na spermiiic.. veca mu glava od ostatka tijela... Protiv saveza, protiv vice, i protiv gomile ostalih genocidasaaaaa. Rodjeni moji aferim!!!!!
SarajFK
HAHAAHAHAH ZNACI OPET JAVNO INDIREKTNO PRIZNAJE DA KRADE BODOVE I NAMJESTA REZULTATE!! Bravo kamatare!!!!
veliki73
Mrš žvaljo, jedva te cekam na Grbavici
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.