73

Komentari (73)

Nodi75
Ti si jedan veliki lažov , jer ste vi tražili odgodu jade jadni ...
Opijum
JEBBI I NE VADI majstore, neka bale balave kmecu i dalje! Neka je plus 4, u kakvim smo kurccima od pocetka igranja evrope ovo je odlican uspijeh i zato se pitari i pojedoše jer nisu apsolutno puno pobjegli u odnosu na koliko su trebali. ;)
Nikoizniceg
Čuj ti petara na vijesti o FKŽ.... e svašta...
BordoBijeli1946
A s kim je igrao zeljkan? Kakvi ste vi bogalji i retardi, to nema nigdje na planeti.
Nikoizniceg
Vijest o Želji. Amarova izjava. Piliću, vrati se u 'ćumez'. Visite na izjavama od Brke i vijestima o Želji. Prošetaj, elegantno! Poz.
Adohordas
Realan covjek sve sto je rekao,dobra utakmica pozz
Mehinaldo
Covjek u pravu navijac samsarajeva ali je u prvu da je zeljo na papiru ovoliki favorit i da je suprotna situacija oni bi nama dali pet to je sigurno prvo polivrijeme bi bilo3:0 malo sere onako ali je sve u pravu
blue21
Respect za objektivnost
blue21
Što su se pitarčići raspalili, nije uspjela štimaljka, provalio vas čovjek
BosanacBosnjakBosnjanin
Nama je nula ova izgubljena utakmica...a vi misevi strumpfovski, fukaro fudbalska...slavite. imate sta
blue21
Izborili ste remi, čestitamo
BosanacBosnjakBosnjanin
Bolan bolamn petak vam se smjesio
Taceoni
Nek si nas prosvjetlio Brko
Miky007
Samo cu jos jednom reci, jer toliko sam bijesan da bi kosu sebi cupao... HANDZICU, RAHMANOVICU,PEJOVICU, SRAM VAS BILO KOLIKO STE BILI SEBICNI PRED SAMI GOL U MAT POZICIJI 2 NA 1! SRAM VAS BILE PI@KE SEBICNE! YEBITE SE SE SVI, LAKO JE KRUPU NAPUCAVATI YEBEM VAS USTA SEBICNA, HOCETE SVI DA GA ZABIJETE PI@KE JEDNE NAFURANE!
Meazza
Ma to je jedan idiot,pored kojeg proci ne mozes koliko smrdi....kakve konju izjave dajes?
Ende
*****o masnaaa ... -4 brrrr ... nemate za kifle brrrr Opet pusite titulu, i to na 100ti rodjendan BRRRR JADNICE JADNI ZAVALIO SI SVOJU PRCIJU U PROSJECNOST BEZ TITULE GODINAMA I IMAS OBRAZA TAKO MALICIOZNO PRICATI. FUJ KAKO SI ODVRATAN
LevoKrilo
O čemu ovaj prića??? Ima li iko da mu odgovori od ovih naših u klubu, da li iko ima da mu odgovori u ovoj državi na njegove bezobrazluke??? Pa prošle godine, Sarajevo tražilo odgodu za jedan dan, da se pomjeri sa subote na nedjelju, on nije htio...Kao je lik bezobrazan a niko nema to da mu kaže u lice...
bazaorao
Reko si mu ti. Al steta sto nisi u nasoj drzavi pa kao da nisi
razdeGo9
Od 46 postoji ovaj derbi,i moj je dedo pjevo ti se Sarajevo ****,al godine prolaze,i ništa se ne mijenja,još uvijek ista pjesma,Željo **** Sarajeva ale aleeee
Ende
Legendo ... drugi ste, -4 ... nije valjda da si zadovoljan ? Ako jesi i mi smo zadovoljni. Ostanite drugi i cekajte Koldzinu hediju ^.^
MentalMan87
Mama manijaka je *****
Zztop30
Puno vala 4 boda dvije neriješene i nestane ih. Ni pola prvenstva, a vi vec titulu slavite drama ste.
starigrad
Jesi prava seljačina.
MehoS
Zimogu vijetnamske pasojede. Hahahahahahahahaha
starigrad
Ćuj kokuza. Spominje Hađije. A mitomani nemaju za krišku bajatog. Hahahahaha
Rigel
Krepace ovi kineski pasojedi od muke. Sve vam se stima pleme vam yebem pokvareno.
ayd
Ja ne znam Amare sta ste vi to odigrali vcrs, iskoristili ste tu neku petominitnu zbunjenost i to je to, sve ostalo vam je bilo izbij nabij ako Stilic da doba rpas dobro i jest ako ne nikom nista.
MehoS
Tako malo odigrali a opet prejaki za vas njanje.
BordoBijeli1946
Cuj prejaki a 1:1 hahahahahhahaha Kad vidim koliko slavite ovaj remi tek mi je jasno sta smo postali u odnosu na vas.
pjanke.sa
@BordoBijeli1946 tacno tako. Oni slave remi a mi tuzni. E tu je razlika.
blue21
Nama više ne trebaaa
BordoBijeli1946
Isto k'o i nama protiv Bayerna. Dosta nam bod.
vuckobih
Eto Brko nismo nikako igrali ove godine samo smo odigrali 3 utakmice u Evropi više a gle čuda imamo i 13 u ligi. I ko još želi umoran da igra protiv svježije ekipe pa Brko i sam priznaješ da bi volio da ste igrali protiv "umornog" Sarajeva a kad se tebi to desi onda to nije uredu i prvenstvo je neregularno, gdje su tu principi Brko.
PFSa12
Kako je Osim iskoristio 5 izmjena u 4 razlicita intervala ??Zar nije pravilo max 3 termina za izmjene??
Matic
Mene je stid kad vidim kakav retardirani kriminalac je nama oteo klub i kakve gluposti on izvaljiva pred ovim nazovi novinarima. Izvinjavam se komsijama Pitarima u ime svih nas normalnih ljudi i navijaca Zelje.
MehoS
Papak ne kaze se "izvaljiva". Njanjaro jedna. Nisi ti vidio zeljovca.
Meazza
Pa to je dokaz da jeste,Razdego,Sandzak....
milivoje
Frajer promjeni formaciju,dok strated Marinović bleji ko tele i ne zna šta da radi,sve šatro stručnjaci
ryan.giggs
Ništa niste pokazali. Uobičajena predstava želje ove jeseni. Izvukao si bod, pojma nemate, ali uvijek je važno imati alibi.
MehoS
Za vas smo Barcelona.
BordoBijeli1946
Koja je Barcelona na tabeli i kad je zadnji put osvojila titulu? Pitam za druga
Ajax11
7 brace i Handzic vaš 12 igrac danas bio!
Brazuka
Brko nek kreće kitari . Ufurali se liga prvaka prvaci svemira a ti ih naguzis sa 5 levata
rabodimis
Bravo Brazuka, svaka ti cast. Na nama je pritisak u nastavku, imamo samo +4.. Nego jesul majice gotove, realno ovaj rezultat to zasluzuje, izvukli ste x protiv ovakvog Sarajeva.. Vrijedi za majice.. a nas je stid sto nas je morz naguzio..
BordoBijeli1946
Pasa ukoliko me pamcenje sluzi kad dvije ekipe odigraju 1:1 to je remi, tu niko nikoga nije naguzio. Ali vidim da je vama ovaj remi ravan pobjedi i tek tad shvatim sta smo mi za vas postali. I Krupa isto ovako slavi remi protiv Sarajeva.
Gvardijan
E moj Osime.Vi iz Zelje pricate o nekakvim stimaljkama.Pa Zeljo i Zrinjski su sampioni u stimanju.Uvijek se sjetim utakmice protiv Borca na Grbavici i mislim da je bila za Kup BiH kada vam je sudija priznao go a lopta nije ni prisla gol liniji.Prisjetite se malo...nije zgoreg.
Mazi
@Gvardijan sjećam je se ja vrlo dobro , ligaška je bila utakmica , Avdukić nekako brani od prečku i tačno na liniju se odbija , i priznaju im to pod "gol" . Niko nije mogao da vjeruje ...
Gvardijan
@Mazi
Izvinjavam se ako sam pogrijesio,rekao sam da mislim da je bio Kup i eto pogrijesio ali znam da gol nije bio ni u snu
rabodimis
Ma pusti morza.. se*e i u oci nas gleda..
forza_juve
Zasto iste clanke objavljujete u sat vremena
broj6
E brko al pokusavas jeftino na osnovu ovog derbija dici ekipu jer ste *****a teska. Derbi nije odgodjen zbog vas, mi cemo sa vama igrati svako 2 dana ako treba, nego zbog Evrope u kojoj ti jedno kolo odigras a mi spremni i odmorni moramo docekati Celtic.
frkt
Rekli ste da cete nas dobiti ovaj derbi? Zasto niste?Bolji raspored imate, bolju ekipu, skuplju ekipu, više odmora?
broj6
Nadam se da si gledao utakmicu, sto bi vas brko rekao "desio se futbol", kad promasis budes kaznjen. I jos se nadam da ne pratis derbi od prosle godine pa da znas da nema pravila. Mi kad smo najgori bili Bekic vam je zavijene glave sa penala skinuo titulu na Kosevu. Derbi dobiva ko zeli a ne ko igra.
BHNACIONALISTA
i prosli derbi na kosevu st se ispromasivali???
frkt
Gledam ja sve, samo citiram vase rijeci i vase govore kako ste pricali da ovaj derbi uzimate 100%
PFSa12
Kako je Osim iskoristio 5 izmjena u 4 razlicita intervala??Zar nije max 3 termina za izmjene??
Plavi21
Sine, pojma nemaš. Hvataj se onine nastave.
Ende
Jado jadni... i oni su pomjerili utakmicu kad suu europi igrali. Ko je kriv sto ispadnu u prvom pretkolu ili ne popune uplatnicu... amare, bahatis se i teske rijeci govoris, nije te to nidokle dovelo.
Lafac
Majstore dal Barsa, Real,svi engleski i njemački klubovi odgađaju svo prvenstvo radi utakmice LP i EL ? Po vašoj prici oni da odgadjaju kao Sarajevo zavrsili bi prvenstvo za 1.5 godinu!
Zztop30
E vise vi i evropa. Kako ostali timovi igraju evropu. Spanska liga odgodi realu i barci sve utakmice dok igraju evrop. Ovo samo kod nas ima u BiH. Samo me zanima sta bi bilo kad bi se neki klub plasirao u grupnu fazu. Prvenstvo bi se odgodilo.
broj6
E jeste mozgovi, ne znam kako moze neko biti toliko nerealan. Pa nismo mi na nivou ni hrvatske lige a kamoli spanske i engleske. Svi hrvatski i srpski klubovi su isto odgodili utakmice da im se izadje u susret i probaju uci u grupu. Nasi timovi to nikad nisu uspjeli i kad jednom u 5 godina dodje sansa u play offu trebamo nesta srati. De ba prodjite pretkolo pa cu ja sam pisat zahtjeve da se Zelji utakmica odgodi
Nikoizniceg
Hahahahahahahh
hordaaaassaistoka
Isto kao i vi :)
Secerko
Amare mangupe sarajevski.?
MehoS
Vazda bio i ostao.
Ende
Mangup pravi ... rekao bih i prvi, ali nije ... DRUGI JE ;) -4
Icardi.7
Ajde sta te briga Osime izmuljo si bod
Lavillenie
Pa stima se vijetnamskim cavuljama
frkt
Iskren covjek i bravo na borbi u drugom poluvremenu, a sta god si im rekao u svlacioni prije nego sto su izasli na teren u drugom dijelu svaka ti cast.
ajanbrrin
Gospodin... A vi sad pljujte po njemu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.