22

Komentari (22)

Sanin_Mostar
Ako si ti za var da se uvede nikad titule vise vidit necete,a da je kojim slucajom bio dosad nikad je nebi ni vidili ..
user1582376900
Zeljo je dotako dno. Nema kud dalje. Zamislite ovo sto se desilo pre par dana. Uprava pod obavezno zovne igrace na rucak kod Brajlovica, jer Brajlovic zove na rucak. Odu svi igraci i struka. Sutradan igraci dobiju poruke da moraju platiti rucak. Ma nema dalje.
K78
Maticu picko pitarska... **** te ovaj seljak sa koblje glave usta lazljiva... tri kola tri kradje... protiv Sarajeva ponisten cist gol... protiv Tuzle sviran nepostojeci penal a nama cist penal nije dosuden... o pljacki protiv Olimpika suvisno je pricati.... samo mi nisu jasni ovi sto spominju Olimpik i Vicu koji nemaju veze sa ovim... pljacka protiv Olimpika nije bila ni za Olimpik ni za Borac vec svi mi dobro znamo kome je Musa iz Citluka sudio ovu utakmicu...
VelikiMislilac
Svinjskom kao i obicno, a i Siroki mu je drag srcu. Navikli su oni tako. Majstori malverzacija, kladionica, namjestanja. Cak su i Njemacku ligu uspjeli da stele ono jedne godine. Stari prevaranti. Prosjaci i sinovi moj Matene
Alpasinacxx
Kao navijač Sarajeva dižem svoj glas protiv lopovluka koji se radi na ofiran način. Sramota da je da se Željo, velikan našeg fudbala krade nasred Grbavice protiv fenjeraša da se otvara put Borcu za evropu, zbog kojeg se prekinula liga prošle sezone da bi ostao na poziciju koja vodi u EL. Naš gradski rivaletet je jedno, ovo je nešto drugo, sutra će svi isto ovo osjetiti na svojoj koži kad stanu na put Vicinoj bagri. Ni VAR neće donijeti napredak jer je i on podložan interpretaciji o uvjerenju sudija.
rabodimis
Dobro je da se dize glas protiv lopovluka.. Isto kao navijac Sarajeva zelim im da se raspadnu, nije "velikan" nego kriminalna organizacija.. Koliko je samo ovaj ocitih kradja imao pa niko od njih NIKAD nije izrazio neku solidarnost oko toga nego su slavili..
rabodimis
Trpjeli smo begicevu bagru tj ovog zelju 8 godina sta je problem sa Borcem i 4 godine
rabodimis
Sta mislis hocel zeljo bit izbacen iz lige zbog sve vecih dugovanja kao nekad Borac
BHNACIONALISTA
eto vi ste vlikani da rusi ne pomogose titi 45 vi nebi ni postojali ....toliko o vasem velikom imenu i vasoj sudbi klub koji je nastao na udbi
rabodimis
Reci jesul oni ostavili taj "rivalitet" po strani kad su nas nagurali u onu "zdenku", zraka ljudi nisu imali.. jesul ga cijenili i cuvali kad su 5% uveli ? Ili kad su postavljali lude uslove za Evropske utakmice Sarajeva sigurno su razmisljali o fudbalu a ne da nas sje*u.. Nek se raspadnu, ja im ne halalim...
Matic
Nisi ti sportski radnik niti si to ikada bio. Ti si kamatar i sin osudjenog kriminalca koji nas je prodavao za marku! OTICI CES!
bazaorao
Cuj sin kriminalca. A ti si kreten i sin ocito nekoga ko je napravio kretena.
Matic
Sta ti nije jasno balavce? Da, on je sin kriminalca koji je prodavao nase utakmice i zbog kojeg nas je sud izbacio u drugu ligu! SIRITE ISTINU JE LAZ NAS JE DOVELA DO DNA!!!
BHNACIONALISTA
al vas kriminalac kriminalno siluje picko pitarska....UDBASKA BAGRO
BordoBijeli_exyu_sa
Kurvooo malaaaa
Vedox
Slavko Petrovic tuzio klub za svoje pare koje je posteno zaradio i on je omrazena osoba. Vi ko da ste zaboravili da je Amar isto tuzio klub za sto puta vec iznos i sad ono kofol voli klub, a u sustini voli samo lovu.
Sarbit2019
OK. jest OK i naravno OK.Amaw od sada nosi svoj VAR nece njega niko handriti Trenutno nema VAR ,ali ce Amaw posuditi VARAPARAT od Mehe zavarivaca VAR je VAR pa da vidimo onda OK to je OK.Ako si OK onda to jeste OK ,a mozda i nije OK.
unioni
Koliko ovaj Sarbit jede govana to niko ne moze
tbra
pjanke.sa
Hahahahaha brate Sarbite trunu ovi iznutra kad ti pises, samo naprijeeeeeddddd, cuj Amaw ponio Var aparat hahahahah
Sarbit2019
tbra@ljecim se vas ****m
hzsg
Reci ti nama Amare, dokle je stigla tvojaTUŽBA protiv kluba u kojem trenutno obnašaš dužnost šefa strucnog štaba, Sportske djelatnike u BiH to živo zanima, pretpostavljam da je ova pandemija konačnu presudu malo prolongirala, malo nam pojasni u kojoj je fazi. Hvala.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.