14

Komentari (14)

Zaccheroni
Amaru i igracima kapa do poda. Izgubili smo bodove zbog sudijskih lakrdija. Ma evo nek je i siroki ostecen poenta je ista.
Alenizmostara
Realno, Haskic je igrac koji se najmanje trudi, a levat mu jos dao kapitensku traku pored Bogdanovića !
FahroKonjHodzic
podrska amaru i lutvi boljisu od one izdajice u obliku bureta kojeg je propalo sarajevo napenalilo u guzcu
StarMoVe
Zamjeram ti vala što djete Veleža držiš na klupi a srce uvjek ostavlja na terenu.. Nebi sigurno primili 4 gola da je Zvonić u timu!
nakopitam
Ahhahahahahahahhaahhahahahahau
Baboisback
Hahaha Dobar Osim
87618
Pa fulaju zicere , pa to se obicno vrati , nije on kriv.
Brazuka
Odlazi ubleho, povedi Smecare memica i Mulaosmanovića. proklet bio dan kad ste kročili u velez . Neda vam bog 3 boda jer ste losi ljudi, prevarsnti. Čekate otkaz pa da tuzite.
adnanski
Otkaz nego sta...nakon njega na klupu sjeda Murinjo i dovodi za pomocnike Gvardiolu i Ancelotija i Olivera Khana za trenera golmana....
mido1921
Tebi bog dao tri boda i da budeš prvak, koliko si ti dobar čovjek.
user1605368976
J e b o ti Pantelić i Zaimovic mamu ZEKANE
inoxsteel
debeli budi sretan sto si bod uzeo, ne brukaj se izjavama.
user1647010875
Hajde ne sikiraj se, legle su ti kamate 60.000KM od Zeljeznicara. Sad ce ubrzo jos do kraja godine. Jedno 200.000 sto si bio 8 na tabeli , MAMU TI NATAKNEMO!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.