Bira se novi selektor bh. reprezentacije

I Amar Osim obavio razgovor sa Misimovićem i Spahićem

9

Komentari (9)

Chico
Neko sam ko zaista ne podnosi ovog morža, al smatram da je bolje da on bude selektor nego Barbarez zvani "mogu biti samo selektor ili nista drugo".
Sarbit2019
Nije Amar obavio razgovor Amar se izderao na Misimovica i Spahica.
Tas14
Pričajte vi šta god hoćete ali on nema kvalitet da bude selektor dobre reprezentacije.
Arnel925
Amaru se bliži kraj u Želji. Bio bi sigurno dobar selektor
Lafac
Ja znam koji bi igrač Sarajeva Sigurno bio u prvih 11 u repki da je Amar selektor( mada neće biti ) to je Pidro,Amar njega najviše cijeni od igrača Sarajeva
Uranija
Daleko bi ‘dogurali’ sa pomenutim dvojcem...
bavarac88
Znaci ako on preuzme Tatar,Kovacevic i Rahmanovic su otpisani...onda ce zeljini dobit priliku da igraju za repku :D
bavarac88
@Boss slazem se,i ja sam za FKS mada bih ostavio Kovacevica,ima on taj kvalitet da bude jedinica u buducnosti,jer on svakako odlazi u evropu po kvaliteti.I to sto si rekao pola repke treba ocistit i dat priliku igracima koji ce se borit i ginut za dres reprezentacije.
Denchi
Korektan clanak, iznenadjujuce
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.