Plavi napunili mrežu Ljubuškog

Osim nakon "osmice": "Nije nam propao dan"

10

Komentari (10)

Sarbit2019
Može li mala pomoc zapeo sam na rebusu zna li ko šta je ovo Kako ova slova sloziti rebusu ???
Sarbit2019
starigrad
Jest Željo za****n haman ko Krupa
Fareus1921
Ljubuški kao i kone...osmica ih spaja
BordoBijeli
Vi i Ljubuski ste zadnji 8 godina isti broj pehara osvojili ahhahshahahahahahahahahah mene bi bilo vise stid sta pisati.Djaba vam svi ti derbiji
starigrad
Ne, ne. Jedino što se spaja je TROSTRUKA TITULA. Kmeeeeee
starigrad
Ma kakve derbije više spominjete. Pogledaj poslijeratnu statistiku i vidjeće da FCS ima više pobjeda u derbijima a u kupu pogotovo.
Brazuka
Sedam plata si dužan amateru jedan. Kako tuzba
Lafac
@Brazuka ( Husara) dosadan si lik. U Želji i u Sarajevu ni ne poželjan za dovođenje igrača. Preskoči sa dobacivanjem na našim temama jer većina raje zna ko si ti i kakav si kad od čovjeka!!!
Chwilla
Ovaj ss.ba postoji sto godina i nisu u stanju da kupe svojim novinarima usmjerene mikrofone. Koji ***** uzimate izjave kad se nista ne čuje. Cisti amaterizam!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.