Amar Osim izuzetno ljut zbog rasporeda: Prije tri mjeseca su govorili da je zdravlje najbitnije...

Trener Plavih

Amar Osim izuzetno ljut zbog rasporeda: Prije tri mjeseca su govorili da je zdravlje najbitnije...

M. Šljivak

Željezničar je večeras na Grbavici pobijedio Zrinjski sa 1:0 u utakmici šestog kola Premijer lige BiH.

Ovaj susret je trebao biti odigran prije skoro dva mjeseca, ali je odgođen zbog nastupa bh. klubova u Evropi.

Sada je došao u najtežim trenucima za klubove koji su prinuđeni igrati svaka tri dana, a Amar Osim je zbog toga još više zadovoljan pobjedom.

"Mi smo se bojali njih, oni nas. Čekali smo greške, oni su je mogli dočekati prije, ali kad je pao gol znali smo da će to biti to. Možda je ovako slađe, niko nam nije poklonio, dali smo gol i zasluženo pobijedili", rekao je Osim na press konferenciji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon utakmice u subotu kada Željezničar dočekuje Radnik, slijedi novi meč u srijedu protiv Sarajeva. Bordo tim će imati dan odmora više, a Osim je komentarisao tu situaciju.

"Kakav dan više. Mi smo dramatično oštećeni rasporedom i ja ću to reći. Pogledajte kakav je trebao biti. Tražili smo ovu utakmicu kad niko ne igra, u sljedećoj pauzi, ali nismo mogli dobiti. Moramo ispoštovati utakmice po nekom redu, ubacili su nam utakmice svako tri dana, a prije tri mjeseca su govorili da je zdravlje najbitnije", istakao je Osim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ende
Ti si odgodio derbi za 04.11. Pricaj malo o delegiranju Mujica da ti svira prekrsaje oko 16erca protivnika.
25 32
Brazuka
Kako te nije sramota. A prvi treniras sa zaraženima
9 20

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije