30

Komentari (30)

djdushsjaksisixzhsnw
Pa i sarajevo igralo evropu i prvenstvo pa se nismo zalili imali smo raspored subota utorak cetvrtak
Erginjo82
Kada osoba vjecito kuka ,kako sudija silji,;nekakav Mujic ,Klasicni pitar,a zna se kakve su osobe koje vjecito kukaju ,eto sudija je brutalno pokrao Zrinski jer je dosudio faulsa 30 m iskosa ,Kada bi bi bili p....... kao vi i kukali koliko su nas sudije derale titule tri nam ukrali hladno ,sjecate se lakrdije i penala za zrinski u 93 ,al mi ne kukamo ,jer ako je iko kriv ssami smo ,nemoze sudija pokrasti ako si dobar ,tako da nezalimo ,sami krivi ,al vi gledate svaku nasu tekmu svaki kontakt ili faul ,komentarisete nema utakmice da vi niste rekli da nam je pomogao sudija,Al vi ne kontate netreba nama sudija niti marginalci provinciski iz saveza stimati nista ,kako su nam stimali dovoljno je iole polupismenom liku da vidi ,Protiv Zelje je uvijek bio cijeli sistem kako onaj komunisticki tako i ovaj "demokratski"Nama titule za nekakvim zelenim stolom netreba to vi volite titule na taj nacin redati,Nama je bitno na travnjaku ,ko nas tu dobije posteno ,cestitke dobiva Fer pley ,Vitesko nadmetanje, Sindrom inferiornosti koju imaju ovi novi pitarcici posljeratni je toliki da imaju Cijeli tim Bajerna opet bi lagali na nas .
Lafac
Hahajah kakav jadan pokušaj hahahha,cuj svirao faul na 30 metara od gola( čist faul) pa nije svirao ne postojeci penal kao što svira pitarima i kao što ne svira protiv pitara, ni jedan jedini nema sumnjivi gol Željezničara u ovih 11 kola a sad cu napisati najmanje 5 sudijskih gresaka u korist Sarajeva!!
Sanin_Mostar
Protiv Sarajeva vam je petarda sigurna,brko sredi sve pozitivne testove na koronu da odgodis derbi to ti je jedina sansa :)
sipopugaloma
Sta je amawe, nema tate da nastima raspored ??? Hajde makar ste cuvenog Mujica iz Banovica ozivili da svira faulove oko 16
ElComandante
Covjek vise o Sarajevu prica a tekma protiv Zrinjskog bila
JointUnion87
Šefe, mojne tisra očiju ti. Dali gol jesmo, zasluženo pobijedili nismo. Treba biti ljudina i pohvaliti dobru igru Zrinjskog. Nismo mi čekali nikakve greške Zrinjskog, kojih ruku na srce i nije bilo nešto puno. Al' zato mi ne možemo sastaviti tri dodavanja. Bruka. Mrtvi sam Željovac, Manijak do groba, ali Željo odavno nije igrao lošiji fudbal.
E.Car
Pa bili smo bolji od Krupe i Mladosti a izgubili i šta nam to vrijedi?!?!?! Bodovi se broje i što reče možda je ovako slađe.
JointUnion87
@E.Car Nije poenta u tome, nego u izjavi da smo zasluženo slavili a nismo. Ne volim šuplje. Tanko nam je brate, fudbal nije dobar. Štilić nevidljiv, Lendrić izvan forme, Bekrić na pola snage. Dokle?
E.Car
Drug Zrinjski i Sarajevo su ekipe koje imaju bolji igrački kadar i kada njih pobjedis kakvom god igrom moraš biti zadovoljan. Mi možemo bolje to stoji al mi smo nedavno bili rastureni ne zaboravi.
BlueBoys
Prekucati raspored nema sta. :D
Ajax11
Cuj brke, opet on nešto vazi i pametuje . Dosadan je ko muha više
JointUnion87
Ne volim Ajax, ono, organski.
frkt
4 primljena gola u 12 kola...Nije lose nije lose
Kasikara
Amar će opet uzeti aBd derbi
adosar
Lijepi strah ???
Brazuka
Kako te nije sramota. A prvi treniras sa zaraženima
sipopugaloma
I vratili Mujica na listu, kao iz 2010-ih, da svira faulove oko 16. Iz jednog takvog, izmisljenog sto kaze trener zrinjskog, i pobijedili veceras
vuckobih
Brko neka si nam rekao. Realno nisi daleko od istine raspored je paklen i teško će to Željo da iznese pogotovo zbog nešto tanje klupe. Ako ništa imaš dobar alibi za derbi u slučaju da izgubiš.
JointUnion87
Realan komentar bez vrijeđanja. Poštovanje.
MentalMan87
Kad seljak ima komentar na sve,trebali su igrati mec kad su igraci im bili zarazeni,pa juniore ko lištica ubica,al ne odredjenim klubovima se moze odgodit a nekima ne
kiki
ko je bolan seljak?
Ende
Ti si odgodio derbi za 04.11. Pricaj malo o delegiranju Mujica da ti svira prekrsaje oko 16erca protivnika.
Lafac
Ko ti drma kavez medo?
Ende
Daleko ste vi od prijetnje ali eto, odvratni ste toliko da mi je zao sto sudijskim lakrdijama imate prednost u borbi za europu u odnosu na konkutente ;)
Lafac
Ajde nabroj te lakrdije majke ti! Ja cu tebi najmanje 5 sudijskih gresaka u korist Sarajeva nabrojati a ti meni nabroj 1.
JointUnion87
@Ende Saberi se malo komšija. Ne upisuj tri boda unaprijed. Sjeti se prošlu sezonu kakvu ste priču imali prije derbija, pa osam komada u dvije utakmice. Realno, Sarajevo igra mnogo bolji fudbal ali to ne znači ništa. I Zrinjski je večeras bio bolji pa su izgubili.
kiki
haj ne rise papcino glupa
rabodimis
Sto je spinat poskupio na Otoci, znal ko ? Hitno mi je..
milivoje
Lopovi moj šefe,kriminalci,sram da ih bude
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.