12

Komentari (12)

frkt
Zadnji Osimov komentar sa zadnjeg derbija od prosle godine kada smo odigrali 1:1 " Sa radošću očekujem idući naš susret." Spremio je Osim sve vjerujte mi ;)
Matic
Kriminalac uvjek ima spremne neke izgovore. Jedina i najveca zamka je ona u koju smo mi davno upali kada ste nas privatizovali ti tvoj babo i ostali kamatari.
Sarbit2019
Poraz ili X zeljkana dovodi do raspada sistema u istom.U Nedelju navece ste vec 3/4 poslje Tuzla City ste vec 6/7 nema ni evrope ove godine za zeljkana.Samo gledajte vas sunovrat.I gdje bas one peh karte da izbacite pred derby ccccccc...uzas
Manijak19871921
Guzim ti staru
Sarbit2019
Kako Sergija napreduje ?
Asam85
Ti si lud, ti si jak, ti si ŽELJIN MANIJAK!!!
Sarbit2019
Asam85@zna li se koliko je kupona donacija otislo ?????
MethodMan
Mi volimo klub da smo treca liga i najsiromašniji bicemo tu, dok vi se borite za titulu 500 ljudi na gradskom stadionu, vi ste navijači rezultata, a mk kluba
Sarbit2019
MetadonMen@sve suplja ,a konkretno penis ima li TITULE na vidiku pitam za druga Mitomana zadnji put vidzen 2012 god ?????
Neddim1
Sto volim kad pitari samouvjereno misle da ce nas pobijedit, a ono svaki put dobiju po pičci. Haha
Zamfir19_46
Standardno ne realni osim
B.C.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.