Amar Osim nakon današnje 'desetke': Nije ovo baš svojstveno nama

Željo deklasirao Kamešnicu

Amar Osim nakon današnje 'desetke': Nije ovo baš svojstveno nama

Edmir Škorić

Željezničar je danas u kontrolnoj utakmici nadigrao Kamešnicu i slavio s 10:0.

Plavo su bili izuzetno efikasni. U prvom dijelu su dali šest, u drugom četiri gola. Zabijali su i novajlije poput Alispahića i Boje...

"Ispao je fin trening. Nismo planirali igrati s ovom ekipom. Međutim, kada smo saznali da je teren solidan, malo smo promijenili plan. Ispalo je fino protiv jako korektnog domaćina. Domaćin nije bio tako loš, ali mi smo tako brzo dali golove i oni su psihološki pali", rekao je Osim, dodavši:

"Posebno efikasni smo bili u prvom poluvremenu, zabili smo iz jedno sedam-osam situacija šest golova. Nije ovo svojstveno nama, bilo bi lijepo ako tako bude i u važnim utakmicama".

Pripreme u Livnu?

"Sve super. Ljudi su ljubazni. Lijepo se spava, lijep je zrak...".

Hoće li biti još pojačanja?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Možda jednog ili dva igrača maksimalno, ali ne znamo. Znate kako je, prelazni rok je, svi čekaju neke inostrane angažmane i nije tako lako naći dobrog igrača. Svaki igrač je dobro došao ako se uklopi u budžet i ako bude slobodan", dodao je Osim.

Podsjećamo da je Željezničar jučer s mladim i rezervnim timom slavio protiv Troglava s 3:1, a strijelci su bili Dacić (2) i Jelović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostar
Peta liga Sramota I to mjesino izjavljivas
11 0
Disha
Onsarh,..jebemo ti mamu i seku.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti