Amar Osim poslao igrače na odmor!

Dobili sedam slobodnih dana

Amar Osim poslao igrače na odmor! · Saznajemo

M. Šljivak

Trener FK Željezničar Amar Osim odlučio je fudbalere poslati na sedmodnevni odmor.

S obzirom na to da će NSBiH potvrdio da se nastavak prvenstva zbog pandemije koronavirusa odgađa, trener tima s Grbavice odlučio je igrače osloboditi obaveza u narednih sedam dana.

Tako će igrači Željezničara imati mogućnost da se odmore prije bilo kakvog nastavka aktivnosti i eventualnog nastavka sezone u Premijer ligi BiH. Naredni trening Plavi bi trebali odraditi idućeg četvrtka.

Željezničar je nakon 22 odigrana kola drugoplasirani tim na tabeli sa 42 boda, tri manje od gradskog rivala i aktuelnog prvaka Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavi su tokom vikenda trebali igrati meč na Grbavici protiv zeničkog Čelika.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samoiskreno
Uklet meč Zeljo Čelik vec drugi put se neodržava utakmica izmedju ovih protivnika. Da li ce se utakmica odigrati iz trećeg pokušaja?
7 2
Armin29
Poslo ih u karantin...
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti