Amar Osim: Šansu su dobili igrači koji se nisu naigrali protiv Slobode i vidjeli smo što smo htjeli

Željo savladao Čapljinu

Amar Osim: Šansu su dobili igrači koji se nisu naigrali protiv Slobode i vidjeli smo što smo htjeli

E. Čaušević

U prijateljskoj utakmici koja se igrala danas u Međugorju Željezničar je sa 2:1 savladao ekipu Čapljine.

Nakon što su Plavi savladali Slobodu danas su u drugoj pripremnoj utakmici upisali novu pobjedu. Trener ovog tima Amar Osim šansu je dao igračima koji se nisu naigrali protiv Slobode, te fudbalerima koji se nalaze na probi.

Osim je nakon utakmice izjavio da je zadovoljan onim što je vidio, te da je svjesno odlučio šansu dati igračima koji se nisu naigrali u prvom meču.

"Igrali su igrači koji nisu igrali nešto mnogo protiv Slobode, igrali su igrači koji su mlađi i oni koji su na probi. Ok je, nije bilo loše prvo poluvrijeme gdje smo bili u sastavu gdje su sve pozicije pokrivene. Malo smo slabije se ponašali u drugom dijelu, umor je učinio svoje i Čapljina je definitivno bila bolja od nas. Vidjeli smo šta smo htjeli, one igrače smo vidjeli šta mogu kad je utakmica prava ovi mlađi su malo napunili pluća i to je to", rekao je Osim nakon utakmice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi